Servicii

CONTACTATI-NE TELEFONIC SAU PE EMAIL PENTRU UN DEVIZ GRATUIT!

Amenajari Interioare

Fie că e vorba de recondiţionarea unui apartament vechi, fie ca e vorba de o vilă noua, suntem siguri ca veti obţine cel mai bun raport preţ -calitate şi cu cele mai bune condiţii de realizare a lucrarii.
Lucrari de rigips, tencuieli, gleturi, zugraveli, montaj parchet, montaj tavan fals, montaj gresie/faianta, etc.

Amenajari Exterioare

Lucrari de finisaje exterioare ale imobilelor cat si lucrari de peisagistica: alei, trotuare, imprejmuiri cu garduri.
Tencuieli exterioare, aplicat polistiren, aplicat vopsele decorative si lavabile de exterior, placari fatade cu piatra, etc.

Constructii la rosu si la cheie

Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case larosu,constructii case la cheie,constructii ansambluri de vile la cheie, constructii ansambluri de vile la rosu).
Constructii case la rosu, Constructii case la cheie, Constructii vile la rosu, Constructii vile la cheie, Constructii cladiri, Constructii spatii comerciale, Reabilitari constructii existente , Constructii parcaje auto, Garaje, Constructii spalatorii auto.

Instalatii electrice

Executam reparatii, modificari la instalatii si tablouri electrice si de curenti slabi (interfon, videointerfon, telefon, tv, sunet) la apartamente, vile, spatii comerciale, iluminat subsoluri, temporizatoare scari, separatii, extinderi, impământări.

Instalatii sanitare
Instalari / reparatii calorifere, Reparatii capitale si de întretinere, Schimbari vane si robineti de trecere, Schimbari coloane primare si secundare, Montari ventilo convectoare.
Racordari la coloane, Robineti de trecere, Robineti coltari de legatura, Montari de lavoare, wc-uri, bideuri, Sifoane pardoseala, Reamenajare completa bai si bucatarii, Reabilitare Bransamente.